Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе ЈКП „Водовод“ Шид Инфо Новости ОДРЖАНА 63. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

ОДРЖАНА 63. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

ОДРЖАНА 63. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Општинско веће је на 63. седници, одржаној у понедељак, 9.јула, усвојило Предлог програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини на територији Општине Шид. Општинско веће утврдило је предлог о разрешењу директора Установе за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ Небојше Ковачевића, који је поднео оставку на ову функцију.

Утврђен је Предлог Решења о именовању Николе Тарајића, за вршиоца дужности директора у овој јавној установи. Утврђени су предлози измена решења о именовању чланова школских одбора у основним школама и Музичкој школи „Филип Вишњић“, те Гимназији „Сава Шумановић“. Чланови Општинског већа утврдили су и измене решења о именовању надзорних одбора и управних одбора у више јавних предузећа и установа.

Такође, утврђене су измене решења о образовању општинских Комисија, те измене Предлога Одлуке о оснивању и именовању Савета за безбедност Општине Шид. Општинско веће разматрало је и Предлог Комисије за финансирање организација у области спорта за 2019. годину на основу Предлога достављених годишњих програма спортских организација

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе ЈКП „Водовод“ Шид Инфо Новости ОДРЖАНА 63. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА