Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА

Секретар Спортског савеза Општине Шид, Бранко Новаковић, и члан Општинског већа, Милош Милошевић,обишли су полазнике и присуствовали часу бесплатне школе пливања коју на шидском базену организује Спортски савез Општине Шид, у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину и Општином Шид.

Обуком пливања су обухваћена деца из Шида и свих села шидске општине узраста од 8 до 12 година. Пројекат бесплатне школе пливања Покрајински секретаријат за спорт и омладину финансира средствима у износу од 400.000 динара, а Општина Шид и Спортски савез Општине Шид суфинансирају овај пројекат. Школом пливања обухваћено је 210 полазника.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА

За малишане који уче да пливају, а живе ван Шида, њих укупно сто педесет и троје, обезбеђен је организован, бесплатан превоз до шидског базена, уз пратњу три спортска стручњака, као и ужина. Сви полазници школе пливања проћи ће обуку од укупно 12 часова.

Партнери у реализацији овог пројекта Спортском савезу, поред Општине Шид, су и Установа за физичку културу и спортску рекреацију Партизан, НВО Центар за развој Срема и Спортска организација Сунце.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА