Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ

ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ

ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ

Најуспешнијим спортистима и спортским клубовима на подручју шидске општине у протеклој години уручена су признања у оквиру традиционалног избора за спортисту године. Јован Стојаковић, кајакаш Кајак клуба „Филип Вишњић“ из Вишњићева, проглашен је за најбољег спортисту, а најуспешнија спортисткиња је Емилија Ђачанин, бициклисткиња БК „Једнота“ Шид. Пехаре и плакете, на свечаности у Спортској хали у Шиду, уручио им је председник Општине Шид Предраг Вуковић.

ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ

Најуспешнија спортска екипа општине Шид за 2018. годину је БК „Једнота“ Шид. Најуспешнија екипа у месним заједницама је ФК „Сремац“ Берксово, мушка омладинска СТК „Партизан“, женска омладинска екипа Карате клуб „Шид“. У категорији најуспешнији спортиста омладинац признање је добио Милош Живковић БК „Једнота“ Шид, а у категорији омладинки Владана Пешић Кајак клуб „Вишњићево“. Најуспешније школско спортско друштво је ОШ „Бранко Радичевић“ Шид и Гимназија „Сава Шумановић“,најуспешнија радничко-спортска екипа општине је „Victoria Oil“ Шид. Добитник плакете за најуспешнијег спортског радника јеСтанко Логарушић Школа фудбала ФК“Раднички“ Шид.

ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ

Награду за животно дело добио је Зоран Лазаров ОФК „Бачинци“Награду зауспех на међународној спортској сцени припала је Дејану Јокићу члану параолимпијске репрезентације Србије у стрељаштву и Ивану Младеновићу – бициклиста маратонац. Награда за успех на домаћој спортској сцени за 2018. годину додељена је Александру Владићу савезном фудбалском судији.

Организатори традиционалног избора за најбоље спортисте и клубове у шидској општини су Спортски савез општине Шид и Коперникус РТВ Шид, уз подршку Општине Шид.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ