Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости 30. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

30. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

 30. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

Одборници Скупштине општине Шид су, на 30. седници одржаној у петак 29. марта 2019. године, констатовали остваку одборника др Вање Гнип и потврдили мандат одборнику Скупштине општине Шид Катици Вијук, константовали су оставку члану Општинског већа Александри Жигић и изабрали Тихомира Стаменковића за новог члана Општинског већа.

Разматране су и донете следеће Одлуке : Одлука о ангажовању екстерног ревизора, Одлука о отуђењу непокретности у јавној својини општине Шид, Одлука о изради Плана детаљне регулације црпне станице „Мохарач“ у КО Ердевик и КО Бингула, Одлука о одређивању назива парка у зеленом појасу у Шиду, именом „Капетана I кл. Крунослава Иванковића“. Скупштина општине Шид разматрала је и усвојила Извештаје о раду Месних заједница за 2018. годину, и Програме рада са финансијским планом за 2019. годину.

30. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД 

Локални парламент усвојио је Извештаје о реализацији годишњег програма пословања за период 01.01.2018.-31.12.2018. године за ЈКП“Водовод“ Шид, ЈКП“Стандард“ Шид , ЈКП“Јавна расвета, услуге и одржавање“ Шид и ЈП“Завод за урбанизам “ Шид . Разматран је и усвојен Извештај о извршењу расхода Предшколске установе Јелица Станивуковић Шиља“Шид за 2018. годину и Извештаја о спроведеним изборима за чланове савета месних заједница на територији општине Шид.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости 30. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД