Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

heder komesarijat

На основу члана 15. став 6. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз куповину сеоске куће и доделу пакета помоћи, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број I-08-464-21/3 од 21.12.2016. године, а у вези са Уговором о гранту - Регионални стамбени програм – Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 4 – сеоске куће, закљученим између Комесаријата за избеглице и миграције, Јединице за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о. (претходни назив:„ЈУП Истраживање и развој“ д.о.о.) и општине Шид, Комисија за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз куповину сеоских кућа и доделу пакета помоћи у оквиру Регионалног стамбеног програма, Потпројекат 4- сеоске куће

ОБАВЕШТАВА

Лица која су била су рангирана испод броја 20 у Одлуци о решавању стамбених потреба избеглица доделом помоћи при куповини сеоске куће са окућницом и доделом пакета помоћи са листом корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броју освојених бодова број: I-08-464-21/135 од 12. 10. 2017. године и нису била обухваћена доделом помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом помоћи при куповини сеоске куће са окућницом и доделом пакета помоћи.

С обзиром да су Потпројектом 4 обезбеђена средства за првих 20 рангираних корисника, да ће Одлука о решавању стамбених потреба избеглица доделом помоћи при куповини сеоске куће са окућницом и доделом пакета помоћи са листом корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова, за лица која су била рангирана испод броја 20, у Одлуци о решавању стамбених потреба избеглица доделом помоћи при куповини сеоске куће са окућницом и доделом пакета помоћи са листом корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броју освојених бодова број: I-08-464-21/135 од 12. 10. 2017. године бити објављена, дана 10. априла 2019. године, на огласној табли општине Шид и месних заједница општине Шид и на интернет презентацији општине Шид www.sid.rs и Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs.

futer komesarijat

 

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ОБАВЕШТЕЊЕ