Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

heder komesarijat

На основу члана 15. став 6. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала за побољшање услова становања, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број: I-08-464-39 од 10. децембра 2015. године, а у вези са Споразумом о донацији који је потписан 31. јануара 2018. године између Републике Србије и Банке за развој Савета Европе у оквиру Потпројекта 8. Регионалног стамбеног програма, предвиђено је, између осталог, и решавање стамбених потреба избеглица које су рангиране у оквиру одлука о решавању стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала донетих у поступку спровођења потпројеката 2, али којима због недовољног износа средстава обезбеђених у оквиру потпројеката 2 за компоненту додела грађевинског материјала, нису решене стамбене потребе. Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала

ОБАВЕШТАВА

Лица која су била рангирана испод броја 8 у Одлуци за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица на територији општине Шид, број: 023-74/I-15/36 од 06. јуна 2017. године и нису била обухваћена доделом помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала.

С обзиром да су Потпројектом 2 обезбеђена средства за првих 8 рангираних корисника, да ће се Одлука о решавању стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала са листом корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броју освојених бодова, за лица која су била су рангирана испод броја 8 у Одлуци за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица на територији општине Шид, број: 023-74/I-15/36 од 06. јуна 2017. године бити објављена, дана 10. априла 2019. године, на огласној табли општине Шид, Месних заједница општине Шид, на интернет презентацији општине Шид www.sid.rs и Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs.

futer komesarijat

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ОБАВЕШТЕЊЕ