Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Посета Валдому

Посета Валдому

poseta valdomu

У уторак 30. октобра председник општине Шид Никола Васић посетио је предузеће ВАЛДОМ. Иначе, компанија ВАЛДОМ основана је 2010. године, са седиштем у Шиду и бави се производњом комплетних система кућне и уличне канализације по највишим европским стандардима.

Председник општине Шид Никола Васић приликом обиласка овог предузећа изразио је задовољство што је један од најсавременијих погона изграђен управо у нашој општини и овде започео производњу чиме је омогућено запошљавање кадрова из наше општине.

Посета предузећу Валдом д.о.о. једна је у низу посета председника општине привредницима, у циљу сагледавања стања привреде како би се нашао начин да локална самоуправа помогне привредницима што би омогућило нова запошљавања и допринело општем бољитку.

Целокупна производња у овом предузећу прилагођена је европским нормама везаним за производњу еколошких цеви без присуства тешких метала. Како је истакао генерални директор предузећа Гојко Дујић у плану је увођење нових производа а проширење асортимана подразумева и повећање броја запослених.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Посета Валдому