Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Моловин Инфо Новости УНАПРЕЂЕЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ ГРАЂАНА ОПШТИНЕ ШИД

УНАПРЕЂЕЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ ГРАЂАНА ОПШТИНЕ ШИД

УНАПРЕЂЕЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ ГРАЂАНА ОПШТИНЕ ШИД

У суботу 24. aвгуста 2019. gодине у сали Културно-образовног центра у Шиду,Министарство унутрашњих послова – Полицијска станица Шид у сарадњи са локалном самоуправом организовали су презентацију пројекта „Како заштити своју имовину“, представили донацију локалне самоуправе Полицијско станици Шид и презентовали повећање безбедности бициклиста и осталих учесника у саобраћају.

Присутнима су се у име Полицијске станице Шид обратили Радослав Лакић командир Полицијске испоставе Шид и Радивој Дабић вођа саобраћајног сектора у ПС Шид који су говорили о безбедности и заштити имовине и безбедности у саобраћају. Дејан Којић члан Општинског већа истакао је да Општина Шид има изузетну сарадњу са полицијом, заједнички циљ им је унапређење и побољшање безбедности грађана шидске општине.

УНАПРЕЂЕЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ ГРАЂАНА ОПШТИНЕ ШИД

Представио је донацију општине Шид Полицијској станици Шид. Општина Шид је у оквиру Програма коришћења средстава од наплаћених новчаних казни за прекршаје предвиђене прописима из области безбедности саобраћаја на путевима претходних и ове године донирала Полицијској станици Шид два возила, алкометре, фотоапарат, дигиталну камеру, мотоцикли и осталу опрему која ће допринети ефикаснијем вршењу надзора над применом прописа из области безбедности саобраћаја, смањењу броја саобраћајних прекршаја и самим тим унапређењу безбедности саобраћаја на путевима општине Шид. Присутне је поздравио и Зоран Вуколић начелник Полицијске станице Шид.

УНАПРЕЂЕЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ ГРАЂАНА ОПШТИНЕ ШИД

Након презентације, на платоу испред КОЦ-а волонтери локалне самоуправе поделили су грађанима флајере“Како заштити своју имовину“ и опрему за безбедност бициклиста прслуке и светлосну сигнализацију. На тргу у центру града била су изложена возила која су на коришћењу у Полицијској станици Шид за редовне и посебне активности. Овом заједничком догађају локалне самоуправе и Полицијске станице Шид присуствовали су и заменик председника општине Шид Зоран Семеновић, командир чете интервенте јединице полиције ПУ Сремска Митровица Борко Станковић и официр одељења полиције ПУ Сремска Митровица Биљана Папић.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Моловин Инфо Новости УНАПРЕЂЕЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ ГРАЂАНА ОПШТИНЕ ШИД