Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Шеста седница СО

Шеста седница СО

sesta sednica so

На шестој седници СО одржаној дана 03. децембра, након што је усвојен записник са претходне седнице и предложени дневни ред, констатоване су оставке одборника Скупштине општине Шид Миленке Субић и др Крсте Куреша са одборничке листе ДСС а потврђени су мандати Дејани Крсмановић и Небојши Суботићу.

Донета је Одлука о изменама одлуке о буџету општине Шид за 2012. годину и усвојена одлука о допуни Одлуке о мрежи предшколских установа (отварањем две предшколске групе у Моловину и Шиду). Одборници су такође донели и Одлуку о одређивању матичних подручја на територији општине Шид, којом је број матичних подручја смањен на укупно 9. На шестој седници Скупштине општине Шид усвојена је и Одлука о изменама одлуке о образовању месних заједница којом је утврђено да ће изборе за чланове Савета МЗ спроводити Комисија за спровођење избора коју ће образовати СО Шид.

Усвојено је и решење о давању сагласности на измене програма пословања Јавног предузећа за радио-дифузну, новинску и издавачку делатност „Радио Шид“ као и Решење о радноправном статусу чланова Општинског већа општине Шид.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Шеста седница СО