Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Покрени се за посао

Покрени се за посао

pokreni se za posao

Програм “Покрени се за посао“ помаже људима који желе да покрену или унапреде сопствени бизнис. Сви грађани са добром пословном идејом из целе Србије могу да постану корисници овог програма. Путем овог програма, који спороводи удружење грађана “ENECA” из Ниша, компанија “Philip Morris” додељује бесповратна средства до 200.000 динара за куповину неопходне опреме за пословање.

Осим средстава за куповину опреме, будућим предузетницима су  обезбеђене пословне и стручне обуке, као и стална саветодавна помоћ од стране економских стручњака. Конкурс је отворен од 3.децембра 2012. до 28.фебруара 2013. године. Више информација о конкурсу И пријавном обрасцу са документацијом на сајту www.pokrenisezaposao.rs. као и у Канцеларији за локални економски развој на тел. 022/719-142, сваким радним даном у времену од 7-15 часова .

Уколико имаш предузетнички дух и добру пословну идеју коју желиш да оствариш, пријави се за програм "Покрени се за посао!“. Можда баш ти постанеш један од 100 предузетника широм Србије који ће ове године основати или унапредити сопствени посао. У последње три године, у оквиру програма је основано или унапређено 160 малих породичних предузећа која успешно послују, а укупан број упошљених у овим предузећима је преко 600 људи.

УРАДИ НЕШТО ЗА СЕБЕ! ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО!

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Покрени се за посао