Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ЗАВРШЕН ПОПИС ПОЉОПРИВРЕДЕ

ЗАВРШЕН ПОПИС ПОЉОПРИВРЕДЕ

zavrsen popis poljoprivrede

На конференцији за штампу одржаној дана 21.12.2012.године у сали Скупштине општине Шид а  поводом недавно завршеног пописа пољопривреде, новинарима су се обратили регионални координатор пописа за Срем, Бранко Драгишић из РЗ за статистику – одељење статистике у Сремској Митровици, Славољуб Стеванчевић председник пописне комисије на територији наше општине и Ромко Папуга у својству заменика председника пописне комисије.

Према речима Драгишића, попис на територији сремског управног округа  завршен је 15. децембра и сада су у току активности паковања пописног материјала и преглед пратеће документације. Захваливши свим учесницима у попису Драгишић је додао да ће први резултати пописа бити објављени до краја јануара 2013. године а контролни попис  биће спроведен у периоду од 14. до 31. јануара наредне године.

Председник комисије за попис, Славољуб Стеванчевић се захвалио свим грађанима што су изашли у сусрет пописивачима а начелник Општинске управе, Ромко Папуга, у својству заменика председника пописне комисије након што је захвалио грађанству додао је и то да је први попис пољопривреде након 52 године протекао на територији шидске општине у најбољем реду и показао да пољопривреда има перспективе и основа да у тој делатности запосли што врећи број људи. Иако је закон предвидео мере против лица која одбијају сарадњу, за тим није било потребе јер је све протекло у најбољем реду.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ЗАВРШЕН ПОПИС ПОЉОПРИВРЕДЕ