Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Презентација новог пројекта и уводни састанак са партнерима на пројекту

Презентација новог пројекта и уводни састанак са партнерима на пројекту

my project

У сали СО Шид, 16. јануара одржан је уводни састанак и презентација пројекта „Унапређење административно-техничких капацитета општине Шид, увођењем система за праћење пројеката "My project“. Састанку су присуствовали представници Регионалне развојне агенције СРЕМ из Руме (партнер на пројекту) као и представници РРА БАНАТ из Зрењанина, помоћник председника за развој Дејан Којић и представници Kанцеларије за локални економски развој.

У изјавама за медије, новинарима су се обратили Бранимирка Риђошић, самостални стручни сарадник Канцеларије за локални економски развој, Зоран Радаковић из Регионалне развојне агенције Срем и Драган Радаковић из Регионалног центра за друштвено-економски развој Банат из Зрењанина. Они су том приликом изразили задовољство због сарадње на пројекту и наду да ће овај пилот пројекат у региону Срема бити успешно реализован у наредних пет месеци.

Софтвер је до сада уведен у 10 локалних самоуправа у Војводини, а средства за реализацију овог пројекта, у висини од 1.221.600 динара обезбедио је Покрајински секретаријат за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Презентација новог пројекта и уводни састанак са партнерима на пројекту