Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Додела признања најуспешнијим спортистима

Додела признања најуспешнијим спортистима

dodela priznanja najuspesnijim sportistima01

У оквиру традиционалног избора спортиста и спортских клубова а у организацији ЈП Радио Шид, у петак 18. јануара у сали СО Шид додељена су признања најуспешнијим спортистима наше општине. Одлуком жирија, најуспешнији спортиста општине Шид у протеклој години је Немања Станивуковић, кајакаш, члан ККК „Филип Вишњић“ из Вишњићева. За најуспешнију спортисткињу наше општине у 2012. години проглашена је Виолета Трифковић из БК „Једнота“ Шид.

У категорији мушких спортских екипа за најуспешнију је проглашена екипа ФК „Раднички“ Шид а у категорији женских екипа СТК „Партизан“ Шид. Екипа ФК „Синђелић“ из Гибарца проглашена је за најуспешнију екипу у месним заједницама, док су као најуспешније омладинске екипе у 2012.години проглашене екипа РК „Раднички“ Шид у мушкој и екипа ЖОК МАКС у женској конкуренцији. Бициклиста Александар Роман, члан БК „Једнота“ Шид проглашен је за најуспешнијег спортисту омладинца а најуспешнија спортисткиња у категорији омладинки према оцени стручног жирија је Миланка Гавриловић из ККК „Филип Вишњић“ Вишњићево. Најуспешнији спортски радник наше општине у 2012.години је Драган Дангузов а награда за животно дело у спoрту припала је Миланку Ћурчићу. Најуспешнија школско-спортска друштва у протеклој години су ОШ „Сремски Фронт“ Шид и Гимназија „Сава Шумановић“ Шид. 

dodela priznanja najuspesnijim sportistima02

Жири је одлучио да за најуспешнију радничко-спортску екипу општине Шид прогласи екипу Полицијске станице Шид. Покрету за заштиту и неговање реке Босут, припала је награда за организацију спортске приредбе у протеклој години. Коњички клуб „Граничар 2011“ такође је награђен за организацију спортске приредбе. Одлуком жирија награду за изградњу спортских објеката у нашој општини добили су УФК „Партизан“ Шид и ОФК „Раднички“ Шид – школа фудбала. Михајлу Радовановићу члану БК „Једнота“ Шид уручена је награда за развој параолимпијских спортова.

Жири је такође донео одлуку да захвалнице припадну следећим клубовима и појединцима: Аикидо клубу „Обилић“ Вишњићево, ШК „Једнота“ Шид, Слободану Котарлићу из Шида, Михајлу Дакићу члану карате клуба Шид, Божидару Смиљићу и Милијани Дујаковић. Свечаности су присуствовали председник општине Никола Васић, заменик председника Срђан Малешевић и председник СО др Бранислав Мауковић као и чланoви општинског већа Вујадин Васић и Дејан Логарушић. Заједничка фотографија свих награђених и организатора сведочи о једном лепом дружењу а освојена признања биће сатисфакција за даљи рад и још веће успехе у 2013. години.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Додела признања најуспешнијим спортистима