Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Седма седница Општинског већа

Седма седница Општинског већа

 sedma sednica opstiskog vece

На седници Општинског већа одржаној 28.јануара, након што је размотрен записник са шесте седнице, чланови већа једногласно су прихватили иницијативу Бранка Ђокића за изградњу тениских терена код спортске хале у Шиду.

Чланови Општинског већа су такође једногласно прихватили и иницијативу Војислава Гобелића из Новог Београда, за изградњу хладњаче и објеката за прераду воћа и поврћа у Ердевику. У наставку седнице чланови већа разматрали су и захтев грађана улице Вељка Пауновића, за одобрење новчаних средстава за изградњу канализационе мреже, на начин да ће се покренути Иницијатива за увођење самодоприноса у Mесној заједници Шид за ове намене, као и да ће Министарство за привреду и развој расписати конкурс, те ће се урадити пројекат канализационе мреже како би се и на овај начин обезбедила неопходна средства, с тим да ће недостајућа средства обезбедити општина.

Одобрен је и захтев Дома здравља за куповину апланационог тонометра у вредности од 250 хиљада динара. Ради се о апарату који се користи у свакодневној рутинској дијагностици за мерење очног притиска. Чланови већа одобрили су и 100 хиљада динара за санацију санитарног чвора у ОШ „Сремски фронт“ а исти износ одобрен је и Месној заједници Беркасово за организовање манифестације „Сремска винијада“.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Седма седница Општинског већа