Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Дежурства пољопривредних саветодаваца

Дежурства пољопривредних саветодаваца

dezurstva poljoprivrednih savetodavaca

Пољопривредна стручна служба „Сремска Митровица“ у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за пољопривреду, водопривреду и шумарство и Канцеларијом за пољопривреду у Шиду, наставља праксу дежурстава како би остварили што бољу сарадњу са пољопривредним произвођачима и како би био омогућен што бржи проток информација значајних за унапређење пољопривредне производње.

Према распореду дежурстава, саветодавци ће боравити у нашој општини сваке среде од 09 до 14 часова, а све детаљније информације, заинтересовани пољопривредни произвођачи могу добити у Канцеларији за пољопривреду у Шиду, ул. Карађорђева 2, канцеларија број 4, као и путем телефона на број 712-022.

Прво дежурство је организовано 06. фебруара у сали СО Шид и том приликом Лале Андоновић, директор ПСС Сремска Митровица, одражао је састанак са председницима савета Месних заједница. Договорена је сарадња и прецизирано да ће фокус рада пољопривредних саветодаваца, поред решавања актуелних проблема везаних за пољопривредну производњу и спровођење мера аграрне политике, односно помоћи пољопривредним произвођачима при попуњавању формулара за субвенције, конкурсе и подстицаје, бити и упознавање произвођача са законима, уредбама, правилницима и осталим актима које доносе Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде и Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Дежурства пољопривредних саветодаваца