Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости ОДРЖАНА ОБУКА ЗАПОСЛЕНИХ У КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ

ОДРЖАНА ОБУКА ЗАПОСЛЕНИХ У КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ

my project obuka

Обука за коришћење програма за праћење пројеката „My project“, намењена запосленима у Општинској управи који се баве припремом пројеката, одржана је 21. и 22. фебруара у Скупштинској сали Oпштине Шид.

Предавачи на овој обуци, која је само прва у низу од пет предвиђених пројектом „Унапређење административно-техничких капацитета Општине Шид увођењем система за праћење пројеката My project“, били су аутори овог програма Драган Радаковић и Станислав Жировић из Регионалног центра за друштвено-економски развој - Банат.

Циљ ове обуке је да се запослени у Канцеларији за ЛЕР, као и у другим органима локалне самоуправе који се баве писањем пројеката, обуче за коришћење система који ће олакшати праћење и управљање, како реализованим, тако и пројектима који се тек налазе у припреми.
Реч је о апликацији која ће обухватати све пројекте који су на различитим локалним нивоима и током дужег временског периода припремани и реализовани. Такође, овај програм ће омогућити корисницима да на једном месту пронађу сву пратећу документацију коју су за одређене пројекте прилагали главној пријави, а буде им потребна за неке актуелне конкурсе.
Вишеструке користи програма „My project“ ће, према речима предавача и аутора истог, бити очигледне тек када запослени буду унели све пројекте на којима су до сада радили и ако се буду придржавали чињенице да ће редовним ажурирањем овог система решити низ проблема у погледу систематичног прегледа урађеног, које су до сада имали.
Наредна обука се очекује већ у марту.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости ОДРЖАНА ОБУКА ЗАПОСЛЕНИХ У КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ