Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Презентација интермодалног транспортно индустријског центра

Презентација интермодалног транспортно индустријског центра

Prezentacija intermodalnog transportno industrijskog centra

Након писма намере упућеног представницима локалне самоуправе, потенцијални инвеститори презентовали су 28. фебруара у сали СО, интермодални транспортни индустријски центар. Намера инвеститора је изградња логистичког индустријског центра у Шиду, што би било реализовано преко конзорцијума Expo Italia.

Идејни пројекат овог центра, присутним представницима локалне самоуправе, јавних предузећа и установа, промовисао je Вилиам Милован председник ЦГЕ Инжињеринг Италија, рекавши да је реч о инвестицији која би уколико буде реализована, резултирала запошљавањем великог броја људи. Ово је друга фаза сарадње агенције за развој Expo Italia и општине Шид између којих постоји протокол о сарадњи a која је започета инвестирањем у пројекат гасификације.

Након презентације, одржан је и радни састанак инвестиционе групе коме су присуствовали и Зоран Младеновић директор ГАП-а и директор сектора за инвестиције предузећа „Србијагас“ Мирослав Лекић, који је том приликом изјавио да ће, како је и планирано, радови на гасификацији бити завршени до почетка грејне сезоне 2013. године.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости Презентација интермодалног транспортно индустријског центра