Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости IV Међународни сајам туризма и гастрокултуре

IV Међународни сајам туризма и гастрокултуре

iv medjunarodni sajam turiozma i gastrokulture

У организацији ТО Бијељина, 19. априла отворен је четврти Међународни сајам туризма и гастрокултуре. У прелепом амбијенту Етно села „Станишићи“, окупило се око 150 излагача из Србије, Републике Српске, Грчке и осталих земаља региона, од којих је на церемонији отварања сајма најзапаженији наступ имала Грчка која се осим туристичким потенцијалима представила и фолклорним кореографијама и народним песмама карактеристичним за ово поднебље.

Отварању сајма присуствовао је велики број гостију, које су поздравили председник Скупштине града Бијељине Драган Ђурђевић и директор ТО Бијељина Симо Лакетић а манифестацију је свечано отворила министарка трговине и туризма Р. Српске Маида Ибришагић Христић. Била је ово прилика да се посетиоци упознају са туристичким потенцијалима наше општине.

На штанду Туристичке организације Шид првог дана сајма посетиоци су могли да уживају у специјалитетима Удружења жена „Сунчана јесен“. Сајам је посетила и делегација Општине Шид, на челу са председником општине Николом Васићем.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости IV Међународни сајам туризма и гастрокултуре