Општина Шид

XII седница Општинског већа

xii sednica opstinskog veca

На дванаестој седници Општинског већа, одржаној 24. априла 2013. године, једногласно је утврђен Предлог Одлуке о изменама и допунама Статута општине Шид. Чланови већа такође су донели и Решења о истеку мандата савета седамнаест месних заједница, као и Решења о именовању привремених тела у тим МЗ.

Новоформирана тела броје по три члана и биће надлежна за обављање неодложних послова из надлежности месних заједница до нових избора за чланове савета тих месних заједница. За председнике привремених тела именовани су: Предраг Симић у Адашевцима, Зоран Петровић у Батровцима, Милан Видовић у Бачинцима, Љубиша Говорчин у Беркасову, Радован Анџић у Бингули, Биљана Шолтис у Бикић Долу, Војислав Кулачанин у Вашици, Драган Радовановић у Вишњићеву, Тихомир Шушњар у Гибарцу, Јова Красуља у Ердевику, Велимир Ранисављевић у Илинцима, Миодраг Старчевић у Јамени, Никола Субић у Моловину, у Моровићу Јово Лазић, у Љуби Влатко Руман, у Привиној Глави Мирослав Гркинић и у Соту Саша Поважан.

У наставку седнице чланови већа донели су и Решења о именовању Комисије за доделу средстава за програме и пројекте из области културе, Комисије за доделу средстава за програме и пројекте из области спорта као и Комисије за доделу средстава из буџета општине Шид за редовне активности и програме удружења на територији општине Шид.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему