Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Четрнаеста седница Општинског већа

Четрнаеста седница Општинског већа

cetvrta sednica opstinskog veca

 Чланови Општинског већа Општине Шид, на седници одржаној 06. јуна 2013. године, након усвајања записника са претходне седнице, једногласно су утврдили предлог Одлуке о завршном рачуну буџета општине Шид за претходну годину. Такође једногласно, утврђен је и Предлог Одлуке о Оперативном плану одбране од поплава и леда на територији општине Шид за текућу годину, као и Извештај о раду Општинске управе за 2012. годину.

Чланови већа једногласно су донели и одлуку о прихватању Писма о намерама „Нигал“ Д.О.О. Петроварадин од 30.05.2013. године, за изградњу објекта за нешкодљиво уклањање лешева и отпадака животињског порекла. Једногласно је усвојен Предлог одлуке о измени одлуке о изради плана детаљне регулације за део радне зоне у К.О. Вишњићево. У наставку седнице чланови Општинског већа су раматрали и Статуте јавних предузећа: ЈП за стамбене услуге и грађевинско земљиште општине Шид, ЈКП „Водовод“, ЈКП „Стандард“, ЈП за радио-дифузну, новинску и издавачку делатност „Радио Шид“ и ЈП „Спортски центар“ Шид и усвојили Предлог Решења о давању сагласности на исте а такође је и утврђен и предлог Одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора јавних предузећа чији је оснивач СО Шид.

Донет је Закључак о донирању опреме ради што бољег функционисања система одбране од града на територији општине Шид и утврђен Предлог Решења о допуни решења о образовању Комисије за израду Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта Утврђен је почетни изност цене за отуђење грађевинског земљишта у К.О. Моровић, а разматране су и молбе групе грађана МЗ Кукујевци и становника насеља Јелице Станивуковић за изградњу асфалтног пута и бројни новчани захтеви.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Четрнаеста седница Општинског већа