Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Седамнаеста седница Општинског већа

Седамнаеста седница Општинског већа

sedamnaesta sednica opstinskog veca

На самом почетку данашње седнице, чланови Општинског већа разматрали су и једногласно усвојили Извештај о извршењу буџета општине Шид, за период јануар-јун 2013. године.

Извршење буџета износи 440.482.000,00 динара што је 44,17 % од планраног. Утврђен је Предлог Одлуке о давању сагласности на употребу имена општине у називу Омладинског женског рукометног клуба „Раднички“ Шид, као и предлог Одлуке о изради Плана детаљне регулације за део Блока 90 А у Шиду. Чланови већа једногласно су донели Одлуку о приступању реализацији Пројекта за бушења бунара БС-1 у Соту и додели средстава за суфинансирање изградње, а ради пријаве на конкурс код надлежног покрајинског секретаријата.

Донето је решење о разрешењу Привремених органа у месним заједницама на територији општине Шид и донет је Закључак о одређивању накнаде за рад председника Савета месних заједница на територији наше општине. Чланови већа донели су и одлуке о додели средстава удржењима грађана као и за програме и пројекте из области спорта а разматрани су и пристигли новчани захтеви.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Седамнаеста седница Општинског већа