Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Осамнаеста седница Општинског већа

Осамнаеста седница Општинског већа

osamnaesta sednica opstinskog veca

На седници одржаној 04. септембра, чланови Општинског већа једногласно су донели Одлуку о утврђивању предлога Одлуке о оснивању Галерије слика „Сава Шумановић“ Шид – Установа културе од националног значаја.

Такође једногласно су одбијене жалбе јавног предузећа „Путеви Србије“ у поновљеном поступку. Разматран је захтев Јавног предузећа за радиодифузну, новинску и издавачку делатност „Радио Шид“ и овом приликом одобрена су средства за побољшање рада овог предузећа. Донето је Решење о расподели средстава верским заједницама.

Разматрани су и једногласно усвојени захтеви основних школа „Вук Караџић“ Адашевци, „Сремски фронт“ Шид и Основне школе „Бранко Радичевић“ такође из Шида, за одобрење наставка ангажовања педагошких асистената у овим установама. Удовољено је захтеву Црквеног одбора цркве „Цар Константин и царица Јелена“ из села Каменица на северу Косова, за помоћ у изградњи цркве.

Усвојени су и захтеви Удружења оболелих од тежих болести и других удружења, као и захтев месне заједнице Бингула за одобрење финансијсијских средстава за извођење радова на санацији атмосферских одводних канала и пропуста у центру села, који ће се реализовати посредством надлежне комисије.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Осамнаеста седница Општинског већа