Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости 19. седница Општинског већа

19. седница Општинског већа

19 sednica opstinskog veca

На данашњој, деветнаестој седници, чланови Општинског већа једногласно су донели Одлуку о спровођењу пописа имовине локалне самоуправе ради њене идентификације и уписа права јавне својине.

Такође једногласно донета је и Одлука о одређивању организационог дела Општинске управе надлежног за спровођење пописа имовине општине Шид и њеног уписа. Надлежно ће бити Одељење за урбанизам, комунално стамбене и имовинско правне послове. Донет је предлог Решења о разрешењу председника Надзорног одбора у Јавном предузећу „Спортски центар“ Шид, Дејана Логарушића због сукоба интереса и утврђен Предлог решења о именовању Душана Мауковића из Шида на место председника надзорног одбора. Такође због сукоба интереса, разрешен је и члан Надзорног одбора у ЈП „Завод за урбанизам“ Ивица Јовић и утврђен предлог Решења о именовању Мирољуба Цвијановића за члана.

Чланови већа једногласно су утврдили Предлог Решења о разрешењу вршиоца дужности директора Туристичке организације Шид и утврђен је Предлог решења о именовању Мирослава Јањића за директора Туристичке организације. На данашњој седници такође је утврђен и Предлог Решења о давању сагласности на измене и допуну Статута Културно образовног центра Шид, као и на Статут Установе за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ Шид.

Утврђен је и Предлог Решења о измени Решења о именовању чланова школског одбора Гимназије „Сава Шумановић“ у Шиду, а разматране су и жалбе ЈП „Путеви Србије“ у поновљеном поступку и с тим у вези жалбе су једногласно одбијене. Једногласно је усвојен захтев предузећа „Шидекспрес“ д.о.о. за корекцију цене услуге превоза на нерентабилним линијама.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости 19. седница Општинског већа