Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Шеснаеста седница Скупштине општине

Шеснаеста седница Скупштине општине

16 sednica skupstine opstine

На данашњем, шеснаестом по реду заседању локалног парламента, донето је Решење о потврђивању мандата одборнику СО Илији Погрмићу (ЛСВ). Са 24 гласа за, донета је Одлука о изменама Одлуке о буџету општине Шид за 2013. годину, као и Одлука о буџету општине Шид за наредну годину.

На данашњој седници, одборници локалног парламента донели су и Одлуку о образовању и именовању Савета за здравље општине Шид. Због истека мандата, разрешен је вршилац дужности директора Установе за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ Шид и донето Решење о именовању Владе Колара, досадашњег вршиоца дужности на функцију директора ове установе.

Донета су решења о образовању Комисије за израду Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта, као и Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини. На данашњој седници донет је и Закључак о прихватању иницијативе Месне заједнице Јамена за увођење самодоприноса и именована комисија за израду нацрта програма о спровођењу истог.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Шеснаеста седница Скупштине општине