Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Ускоро струја у породици Мишколци

Ускоро струја у породици Мишколци

 uskoro struja u porodici miskolci

Општинско веће општине Шид, на седници одржаној дана 18.12.2013. године, донело је решење којим се одобрен захтев Мишколци Карла из Шида, за покриће трошкова прикључења струје на породичном стамбеном објекту.

Чланови Општинског већа, Дејан Логарушић и Вујадин Васић, посетили су данас Карла, Ивану и њихову новорођену бебу која је у петак стигла кући. Овом приликом породици је уручено Решење о одобрењу средстава, а јуче им је испоручен и пакет за новорђенче. Иначе, Карло који има 21 годину, већи део свог живота провео је у дому за незбринуту децу, најпре у Украјини, а након смрти мајке, отац га је довео у Србију.

Када отац више није био у могућности да га издражава, Карло завршава у хранитељским породицама, а потом и у дому у Сомбору, где је завршио занат и упознао садашњу супругу Ивану Павлов. Прошле године, након смрти оца, Карло са супругом долази да живи у очевој кући у којој је због неплаћеног дуговања искључена струја а обзиром да су корисници социјалне помоћи и нису били у могућности да сами плате трошкове прикључка, упутили су молбу Општинском већу.

Сходно могућностима, општина им је изашла у сусрет, уплатила заостала дуговања и трошкове прикључења на електодистрибутивну мрежу, те ће ова породица ускоро добити струју што ће за њих бити највреднији празнични поклон и нада да овим, за њих почиње лепша и срећнија будућност.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Ускоро струја у породици Мишколци