Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Уручене награде најбољим спортистима и екипама

Уручене награде најбољим спортистима и екипама

 urucene nagrade najboljim sportistima i ekipama

Данас су, у сали СО уручена признања најбољим спортистима и спортским екипама. Oрганизатор избора је већ традиционално, регионални Радио Шид, под покровитељством Општине Шид, а генерални спонзор овогодишњег избора је фабрика уља „Victoriaoil“.  

Добитници признања за најбоље резултате у 2013. години су: Зоран Видовић који је проглашен за најуспешнијег спортисту општине 2013. године, Виолета Трифковић најуспешнија спортисткиња, екипа МТБ „Једнота“ Шид проглашена је за најуспешнију мушку спортску екипу, а у конкуренцији женских екипа најуспешнија је екипа ЖОК МАКС–Шид. У категорији најуспешнијих екипа у месним заједницама, за најуспешнију у протеклој години према мишљењу стручног жирија проглашена је екипа ФК „Јединство“ Моровић.

У категорији најуспешније кадетско – пионирске екипе награђени су ОФК „Раднички“ Шид и Карате клуб Шид. Као најуспешније спортисте омладинце, жири је одабрао Александра Романа (омладинац) и Данијелу Врагочански (омладинка). Најуспешнији спортски радник општине Шид је Илија Митошевић а најуспешнија школско спортска друштва су ОШ „Бранко Радичевић“ Шид и Гиманазија „Сава Шумановић“Шид а најуспешнија радничко спортска екипа је екипа „Електровојводина“ Шид. Награђени за освoјена прва места у својим лигама су екипе ФК „Граничар“ Адашевци, који се такмичи у сремској лиги, ФК „Синђелић“ за освојен пласман у општинској лиги и КК „Партизан“ Шид у сремској лиги.

Бранко Новаковић награђен је за организацију спортске приредбе, а Тениски клуб СОЛ-022 за изградњу спортских објеката. У категорији новооснованих спортских клубова награда је уручена ОК „Тријумф 2013“ Шид,   а награда за животно дело припала је Жарку Петровићу из Шида, који је читав свој радни век, могло би се рећи и живот посветио деци, школи и спорту. Специјалне награде уручене су Владислави Ђокић и Михајлу Радовановићу. Признања најбољима уручили су Оливера Убавић главни и одговорни уредник Радио Шида и Вујадин Васић, члан Општинског већа.  

У име локалне самоуправе, присутне је поздравио и награђенима честитао председник општине Никола Васић, пожелевши им да наставе да нижу успехе, а да следеће године награђених буде још више.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Уручене награде најбољим спортистима и екипама