Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Деветнаеста седница Скупштине општине

Деветнаеста седница Скупштине општине

 19 sednica skupstine

На деветнаестом скупштинском заседању, одржаном јуче, одборници локалног парламента донели су Решење о разрешењу директора Јавне установе социјалне заштите „Центар за социјални рад „Шид“ у Шиду и Решење о именовању Драгане Шинка на функцију директора ове установе.

На дневном реду јучерашње седнице нашло се и разматрање Споразума о сарадњи у спровођењу заштите жртава насиља у породици и жена у партнерских односима на подручју општине Шид и донето је Решење о прихватању истог. Донета је и Одлука о придруживању наше општине Удружењу градова и општина републике Србије. На деветнаестој седници Скупштине општине Шид, одборници су донели Решења о давању сагласности на програме пословања јавних предузећа за 2014. годину, програме рада установа за текућу годину и на годишњи план рада ПУ „Јелица Станивуковић Шиља“ Шид, за радну 2013/2014. годину.

Разматрани су и финансијски планови Месних заједница за 2014. годину и донета Решења о давању сагласности на исте. На дневном реду, такође се нашао и предлог одлуке о увођењу самодоприноса на подручју Месне заједнице Јамена, за период од пет година и донета је Одлука о расписивању референдума на подручју ове Месне заједнице, ради доношења одлуке о увођењу самодоприноса, а донето је и Решење о образовању Комисије за спровођење референдума у Месној заједници Јамена. Одборници локалног парламента изјашњавали су се јуче и о Одлуци о измени Одлуке о платама и накнади трошкова функционерима општине Шид, одборницима Скупштине општине и члановима радних тела органа општине Шид.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Деветнаеста седница Скупштине општине