Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости Пријем за најбоље ученике зaвршних разреда

Пријем за најбоље ученике зaвршних разреда

 djaci generacije 2014

У сали СО Шид, у четвратак 19.06.2014.године уприличен је пријем за најбоље ученике завршних разреда средњих и основних школа. У препуној скупштинској сали у присуству директора школа у пријатном дружењу, председник СО др. Бранислав Мауковић у присуству члана Општинског већа Бојане Лепињице и Шефа кабинета председника Општине, уручио је награде ученицима генерације у школској 2013 / 2014 години,као и најбољим ученицима ове генерације.

Први су, поклон-књигу као награду за остварен успех и резултате примили Оливера Валентировић и Драган Валентировић ученици генерације Гимназије “ Сава Шумановић” у Шиду. Као најбољи ученици ове школе награђени су Гордана Мишчевић, Јована Видић,Александар Лупић и Страхиња Гледић.

Ученик генерације Техничке школе “ Никола Тесла” у Шиду је Небојша Цветиновић, а као најбољи ученици ове школе награђени су Драгица Кузмановић,Душан Мачковић,Бранислав Вуковић,Јелена Јовић и Горан Хован. Ученица генерације Основне школе “ Филип Вишњић” у Моровићу је Маријана Ивковић, а поклон књигама награђени су Ана Јањатовић, Дејана Николић и Живан Зарић.

djaci generacije2 2014

Поклон књигу за успешно завршено основно образовање Основне школе “Јован Јовановић Змај” у Шиду добили су као ученик генерације Катарина Бућко и најбољи ученици Мирјана Бођвански и Никола Петровић. Маја Розић је ученица генерације Основне школе “ Сремски фронт” у Шиду,а као најбољи ученици ове школе награђени су Милица Чизмић, Радован Вукелић, Луна Рачић и Татјана Чипкар.

Ученик генерације Основне школе “ Бранко Радичевић “ у Шиду је Здравко Бјелић,а поклон књигама награђени су ученици ове школе Милана Радовановић,Тамара Коњевић,Тамара Андришко, Татјана Марчетић, Анђела Добраш и Марија Јовановић. Ученик генерације Основне школе “Сава Шумановић“ у Ердевик је Филип Ђурик, а поклон књиге су добили најбољи ученици Александар Заскалицки и Ивона Ломен.

Ученица генерације Основне школе “ Вук Караџић “ у Адашевцима ( издвојено одељење у Вашици је ) је Бојана Божић,а као најбољи ученик награђен је Вељко Дамјановић.

На самом крају поклон-књиге су добили ученици Основне музичке школе “ Филип Вишњић” у Шиду и то као ученица генерације Луна Рачић, а као најбољи ученици Срђан Ђурић и Милана Мишић.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости Пријем за најбоље ученике зaвршних разреда