Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Усвојен Предлог одлуке о отуђењу грађевинског земљишта у К.О. Јамена

Усвојен Предлог одлуке о отуђењу грађевинског земљишта у К.О. Јамена

usvojen predlog odluke 

 Одборници локалног парламента, на данашњој, трећој седници сазваној по хитном поступку, разматрали су Предлог Одлуке о одређивању лица за закључивање Уговора о прибављању и располагању стварима у својини општине.

Након спроведене расправе, одлука је усвојена са 21 одборничким гласом, чиме је Скупштина општине одредила председника општине за лице надлежно да у име општине, закључује уговоре о прибављању и располагању стварима у својини општине. Пред одборницима се нашао и Предлог Одлуке о отуђењу грађевинског земљишта у К.О. Јамена без накнаде. За ову одлуку гласало је 27 одборника,  а ради се о локацији – плацу на коме ће бити изграђен објекат са две стамбене јединице, за  две избегличке породице страдале током мајских поплава у Јамени.

На дневном реду данашње седнице нашао се и Предлог Одлуке о додељивању искључивог права ЈКП „Водовод“ Шид,  за обављање делатности сакупљање, прочишћавање и дистрибуција воде и уклањање отпадних вода, Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку Надзорног одбора ЈКП „Стандард“ Шид о кредитном задужењу – дозвољеном минусу, а разматране су и Информације о стању објекта Културно образовног центра Шид.  Председник СО поднео је одборницима извештај о пријему делегације мештана Јамене, обзиром да  су представници локалне самоуправе примили мештане док је скупштинско заседање било у току. 

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Усвојен Предлог одлуке о отуђењу грађевинског земљишта у К.О. Јамена