Општина Шид

Дан отворених врата

dan otvorenih vrata

 Дечја недеља је прилика да се у нашој средини чује глас најмлађих, да се уваже њихови предлози и жеље и покрену акције којима се унапређује њихов статус у породици, школи, као и окружењу.

Крајњи циљ ових активности је да положај детета ставе у центар друштвене пажње и бриге, а улога одраслих је да спроводе акције којима би се створило окружење и услови за њихово активно учешће у животу локалне заједнице.

Управо је дечја недеља повод што су председник СО др Бранислав Мауковић и заменик председника општине Срђан Малешевић, данас приредили пријем за представнике ђачких парламената основних школа са територије наше општине, као и за малишане из ПУ „Јелица Станивуковић Шиља“, који су у пратњи наставника, педагога и васпитача посетили општину. Након што су мали парламентарци превазишли почетну трему, уследила са разна интересантна питања као и конструктивни предлози.

Озарена лица малишана, весела граја и смех, доказ су да је дружење протекло у опуштеној и веселој атмосфери. Деца су напустила салу препуна позитивних утисака, а заједничке фотографије остаће као успомена на ово пријатно дружење.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему