Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Моровић Инфо Новости 42. седница Општинског већа

42. седница Општинског већа

42 sednica ov

На конференцији за новинаре, одржаној након четрдесетдруге седнице Општинског већа у среду 17. децембра, председник ОВ и председник општине Никола Васић, истакао је да су на седници разматрани годишњи програмипословања јавних предузећа.

Чланови већа усвојили су и Одлуку о формирању Комисије за спровођење референдума о самодоприносу у Месним заједницама Ердевик и Бингула, а усвојен је и Правилник о раду Општинске управе, којим су регулисане надлежности помоћника председника општине за области развоја, социјалне проблематике и сарадње са месним заједницама.

Том прилиом, Васић је обавестио представнике медија да је Савет МЗ Јамена 16. децембра поднео колективну оставку, те да ће у овој Месној заједници бити именован привремени орган власти док не буду спроведени нови избори за чланове савета у овој МЗ.

Седница је настављена у четвртак, 18. децембра, када су чланови већа утврдили предлог ребаланса општинског буџета за текућу годину, као и Предлог Одлуке о буџету општине Шид за 2015. годину. Према речима председника општине, за наредну годину планиран је буџет у висини од 1.142.747.000,00 динара.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Моровић Инфо Новости 42. седница Општинског већа