Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Конференција за новинаре 25. април 2015.године

Конференција за новинаре 25. април 2015.године

konferencija za novinare 25april

Поводом негативне медијске кампање која је кулминирала након наводног напада Душана Стефановића, члана Општинског већа на екипу Сремске телевизије, председник општине Никола Васић данас је одржао конференцију за новинаре. Том приликом, председник је истакао да напада није било, те да је емитовани снимак изрежиран, као и да су сви прилози у информативним емисијама ове телевизије последњих месеци тенденциозни, усмерени против њега лично, као и против Комисије за оцењивање пројеката у области jавног информисања.

Осим председника општине, новинарима су се обратили начелник општинске управе и општински јавни правобранилац. Ромко Папуга начелник општинске управе говорио је о процедури спровођења конкурса за доделу средстава за пројекте из области информисања. Он је навео, да је цео поступак, од дана објављивања до одлуке комисије био регуларан.

Милан Филиповић, општински јавни правобранилац, подсетио је присутне на презумпцију невиности сваког док се не утврди одговорност, те да је сада на надлежним органима, полицији, тужилаштву и Основном суду и Суду за прекршаје, да се у складу са важећим законима РС утврди да ли у радњама Душана Стефановића има елемената било прекршајне, било кривичне одговорности.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Конференција за новинаре 25. април 2015.године