Општина Шид

52. и 53. седница ОВ

52 53 sednica ov

Председник општине и председник ОВ Никола Васић, одржао је данас конференцију за новинаре поводом 52. и 53. седнице ОВ, одржаних јуче и данас.

У обраћању новинарима, председник Васић издвојио је из дневног реда јучерашње седнице одлуку којом се одобрава извршење плана расхода за Туристичку организацију Шид, Установу за физичку културу и спортску рекреацију “Партизан” Шид и Јавно предузеће спортски центар Шид са економских класификација које су планиране у Одлуци о буџету општине Шид за 2015. годину, до добијању сагласности Министарства финансија за увећање укупне масе зарада у Одлуци о буџету на име расхода за ове кориснике и до стварања услова за исправно планирање истих као индиректних корисника и извршење расхода према стварном трошку, а у складу са контним паном за буџетски систем.

Према Васићевим речима, на данашњој, 53. по реду седници, пред члановима већа нашао се сет извештаја о раду месних заједница за 2014. годину и утврђени су Предлози решења о усвајању истих, изузев извештаја МЗ Јамена и Вишњићево који ће бити разматрани на некој од наредних седница ОВ.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему