Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости Свечани пријем првака

Свечани пријем првака

svecani prijem prvaka

 Школско звоно данас је широм земље, означило почетак нове школске године. Ове године у шидској општини први пут је у школске клупе село 335 ђака првака, рачунајући и ученике музичке школе.

И ове године представници локалне самоуправе присуствовали су свечаним пријемима и приредбама у матичним школама и подручним одељењима. Том приликом најмлађим основцима уручени су пригодни поклони.

Председник општине Никола Васић и помоћник председника Цвјетко Ракић посетили су ОШ “Филип Вишњић” Моровић, као и подручна одељења ове школе у Вишњићеву и Јамени, где је укупно уписано 16 дечака и исто толико девојчица.

Председник СО др Бранисалав Мауковић данас је срећу и успех током школовања пожелео ученицима Основне школе “Бранко Радичевић” у Шиду. У ову школу у школску 2015/2016 годину уписан је убедљиво највећи број ђака, укупно 121 ученик (заједно са подручним одељењима у Гибарцу, Бачинцима и Кукујевцима).

Ученицима Основне школе “Сремски фронт”Шид, поклоне су уручили чланови ОВ Бојана Лепињица и Душан Стефановић. У ову школу уписано је укупно 76 ђака првака. Свечани пријеми приређени су и у ОШ “Сава Шумановић” у Ердевику која је богатија за 26 нових ученика. Нешто више, тридесет осам ученика уписано је у ОШ”Вук Караџић” Адашевци са подручним одељењима Вашица, Илинци и Батровци.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Адашевци Инфо Новости Свечани пријем првака