Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Моровић Инфо Новости Министри Бранислав Недимовић и Ана Брнабић посетили су општину Шид

Министри Бранислав Недимовић и Ана Брнабић посетили су општину Шид

ministri u poseti ou sid

Министри у Влади Републике Србије Бранислав Недимовић и Ана Брнабић посетили су општину Шид. Основне теме разговора са првим човеком општине Предрагом Вуковићем и његовим сарадницима било је улагање у пољопривреду и прерађивачку индустрију, које није могуће уколико не постоји савремена локална администрација.

Тимски рад министарстава и локалне самоуправе сигуран је пут ка отварању нових радних места.
Влада Србије је препознала удруживање домаћих произвођача у наступу на страним тржиштима, а министарство државне управе и локалне самоуправе ће учинити све да омогући локални економски развој.
Напредак општине Шид у свим областима јасан је циљ локалне валсти у Шиду која има апслоутну подршку Владе Републике Србије.Посета министара општини Шид потврда је да је препознат потенцијал општине која има добар геостратешки положај и спремност челних људи да ове могућности искористе на добробит грађана општине Шид. 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Моровић Инфо Новости Министри Бранислав Недимовић и Ана Брнабић посетили су општину Шид