Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Посета председника Вуковића породици Ђурђевић из Моловина

Посета председника Вуковића породици Ђурђевић из Моловина

predesednik u molovinu

У више наврата показали смо наше залагање за боље, здравије, хуманије и праведније друштво.
Председник општине Шид у пратњи својих сарадника посетио је породицу Ђурђевић из Моловина.
Породица Ђурђевић иако на око сиромашна поседује једно велико богатство, она броји 15 чланова, а чине је мајка Катица и њено четрнаесторо деце.

Михајло, Марио, Анастасија, Игор, Александра, Стевица, Данијела, Александар и Дејан дочекали су нас са прегршт осмеха, ведрине и љубави.
Њихов живот није ни мало лак, али се не жале иду у школу и желе да напредују, њихова гардероба није чиста, али срца јесу.
Председник Вуковић, упознао се са проблемом ове породице и обећао да ће у што краћем року урадити све да овој дивној деци омогући да виде бољи и хуманији свет око себе, јер они заслужују могућност да уче и раде, да напредују и образују се, заслужују да једног дана израсту у праве људе, академске грађане наше државе.
Јер ко зна можда баш неко од њих једног дана буде лекар, председник или уметник, шта год изабрали верујемо да ће израсти у велике људе.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости Посета председника Вуковића породици Ђурђевић из Моловина