Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Kонкурси Нови конкурс Развојног фонда АП Војводине

Нови конкурс Развојног фонда АП Војводине

Обавештавам вас да је Развојни фонд АП Војводине расписао нови конкурс за кредитирање Регистрованих пољопривредних газдинсва за набавку нове пољопривредне механизације са молбом да Информацију коју достављам у прилогу овог маила истакнете на огласној табли у вашој општини.

Користим прилику да вас упознам да је у току припрема одлуке о репрограму кредита у кориштењу код Развојног фонда АП Војводине у циљу помоћи корисницима кредита за превазилажење последица суше, којим би била дата могућност одобрења додатног грејса (до годину дана) за обавезе које доспевају у наредном периоду. У случају да и Ви имате намеру давања додатних погодности овој категорију, обавештавамо Вас да смо у могућности подржати сва Ваша решења које се односе на кориснике кредита (на пример, уколико имате намеру субвенционисати камату по одобреним кредитима Развојног фонда за кориснике са територије ваше општине).

У циљу јачања кредитне активности Фонда,било би нам од великог значаја да нам доставите контакте десетак предузетника,микро,малих и средњих предузећа, којима би у непосредном контакту презентовали нашу актуелну понуду.

Информације о новом конкурсу

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Kонкурси Нови конкурс Развојног фонда АП Војводине