Општина Шид

ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ

ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ

Најуспешнијим спортистима и спортским клубовима на подручју шидске општине у протеклој години уручена су признања у оквиру традиционалног избора за спортисту године. Милош Тиосављевић, стонотенисер СТК Партизан, проглашен је за најбољег спортисту, а најуспешнија спортисткиња је Марија Танцик, бициклисткиња БК Једнота. Пехаре и плакете, на свечаности у Народној библиотеци „Симеон Пишчевић“, уручио им је председник Општине Шид Предраг Вуковић.

Најуспешнија мушка спортска екипа је РК Раднички, а женска ЖОК Макс. Најуспешнија екипа у месним заједницама је ОФК Бикић, мушка омладинска СТК Партизан, женска омладинска БК Једнота. У категорији најуспешнији спортиста омладинац признање су добили Лазар Милановић и Милош Живковић, а у категорији омладинки Владана Пешић.

ИЗБОР СПОРТИСТЕ ГОДИНЕ

Најуспешније школско спортско друштво је Гимназија Сава Шумановић, најуспешнији спортски радник Предраг Малешевић, а у категорији радничко спортских екипа најбоља је била Синема Шид. Награду за животно дело добио је Спасоје Рудић, ОФЛ ШИД, а награду за организацију спортске приредбе ФК Раднички.

Организатори традиционалног избора за најбоље спортисте и клубове у шидској општини су Спортски савез општине Шид и Коперникус РТВ Шид, уз подршку Општине Шид.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему