Општина Шид

МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ

МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ

Крајем прошле године, 27. децембра, закључен је меморандум о разумевању између Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије, Групе 484 и Амбасаде Краљевине Норвешке у Београду, чији је предмет сарадња на пројекту „Мрежа солидарности – друга година“.

У складу са Пројектним меморандумом, Група 484 преузела је обавезу да директно руководи пројектним активностима у шидској општини. На основу овог, Општина Шид и Група 484 закључиле су меморандум о разумевању, којим је Група 484 преузела обавезу спровођења пројектних активности у циљу извођења и финансирања инфрастуктурних рaдова на јавној расвети на пружном прелазу према Вашици и обнови Основне школе у Моловину.

Циљ пројекта, у оквиру којег ће бити постављено осветљене на пружном прелазу Шид – Вашица, је повећање безбедности на прелазу преко железничке пруге. Реконстукција Основне школе у Моловину, површине око 200 метара квадратних, обезбедиће боље услове за школовање деце у овом месту. Обавеза Општине Шид, према потписаном меморандуму, је прибављање дозвола и сагласности за пројектом предвиђене радове.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему