Општина Шид

Ви сте овде: Насловна E - управа Увид у бирачки списак Инфо Новости ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА „СМАЊЕЊЕ СИРОМАШТВА КРОЗ МОГУЋНОСТИ ЗАПОШЉАВАЊА“

Увид у бирачки списак

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА „СМАЊЕЊЕ СИРОМАШТВА КРОЗ МОГУЋНОСТИ ЗАПОШЉАВАЊА“

Поводом почетка реализације пројекта „Смањење сиромаштва кроз могућности запошљавања у циљу приступања Србије Европској унији“, у сали Скупштине општине Шид одржана је презентација пројекта заинтересованим лицима која желе да покрену сопствену пословну делатност. Поводом почетка реализације пројекта „Смањење сиромаштва кроз могућности запошљавања у циљу приступања Србије Европској унији“, у сали Скупштине општине Шид одржана је презентација пројекта заинтересованим лицима која желе да покрену сопствену пословну делатност. 

На презентацији су објашњени детаљи пројекта, услови конкурисања, висине грантова и обавезе корисника, а заинтересовани су могли да преузму пријавне формуларе те да се информишу о начинима покретања пословне делатности кроз пројекат који реализују Општина Шид и немачка невладина организација Хелп, а финансира Шведска агенција за међународну сарадњу СИДА уз финансијско учешће градова и општина. 

Након похађања радионице, припадници угрожених група, незапослени, млади, Роми и жене, који имају реалне и одрживе идеје за започињање или развој малог бизниса, могу да конкуришу за донацију у опреми. Пријавни формулари могу се слати до 7. маја. Након тога следи њихова оцена, а потом потписивање уговора о додели гранта.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна E - управа Увид у бирачки списак Инфо Новости ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА „СМАЊЕЊЕ СИРОМАШТВА КРОЗ МОГУЋНОСТИ ЗАПОШЉАВАЊА“