Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости 20. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

20. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

20. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

Одборници Скупштине општине Шид, су на седници одржаној у понедељак, 30.априла, усвојили Предлог допуна Одлуке о локалним административним таксама, Предлог одлука о изради Планова детаљне регулације обилазног пута око Шида у К.О. Беркасово, логистичког центра у К.О. Вашица те комплекса „Принциповац“ у К.О. Сот. Усвојени су Извештаји о раду за претходну те програми рада за текућу годину Музеја наивне уметности „Илијанум“, Народне библиотеке „Симеон Пишчевић“ и Галерије слика „Сава Шумановић“.

Поред тога, разматрани су и усвојени извештаји о раду и програми рада Центра за социјални рад, Дома здравља, Установе за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“, Културно образовног центра и Туристичке организације. Локални парламент усвојио је Предлог Оперативног плана одбране од поплава на територији Општине Шид за 2018. годину, Извештај о раду Општинског штаба за ванредне ситуације за прошлу те Годишњи план за текућу годину.

Донето је и решење о именовању Дејана Логарушића за директора Центра за социјални рад на период од четири године, а разматране су и усвојене измене и допуне Програма пословања ЈКП Водовод Шид за 2018. годину.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Предузећа и установе Установа за спорт Партизан Инфо Новости 20. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД