Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости

ОДРЖАНА 73. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Чланови Општинског већа су, на седници одржаној у уторак, 23.октобра, утврдили Предлог Статута Општине Шид који ће бити достављен надлежном министарству на давање мишљења, а потом ће се наћи пред одборницима Скупштине општине Шид.

ПРИЈЕМ ЗА ДЕЈАНА ЈОКИЋА

У кабинету председника Општине Шид приређен је пријем за Дејана Јокића, члана победничког тима Србије у парастрељаштву. Екипно злато у гађању ваздушном пушком из лежећег става освојено на последњем Светском првенству у парастрељштву само је један у низу успеха Дејана Јокића из Јамене, нашег трофејног параолимпијца.

САЈАМ СТВАРАЛАШТВА СЕОСКИХ ЖЕНА ВОЈВОДИНЕ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић отворио је традиционалну, 10. по реду, манифестацију под називом „Сајам стваралаштва сеоских жена Војводине“, која је ове године одржана у Новом Саду.

На основу члана 3. Oдлуке о отуђењу непокретности (гаража) из јавне својине Општине Шид, у к.о. Шид, („Сл. Лист Општине Шид“, брoj 11/18) и члана 40. став 1. тачка 33. Статута општине Шид ( „Сл. Лист Општине Шид“, број 18/15-пречишћен текст), Скупштина општине Шид дана 11.10.2018. године,  расписује 

ОГЛАС

о отуђењу (гаража) из јавне својине Општине Шид,

  • Расписује се Оглас о отуђењу из јавне својине Општине Шид, непокретности (гаража) путем јавног надметања и то:

На основу Одлуке о давању у закуп пословног простора у јавној својини Општине Шид (“Сл.лист општинe Шид” бр. 7/18) Комисија за располагање непокретностима у својини општине Шид, дана 09.10.2018. године, расписује

ОГЛАС
о давању пословног простора у закуп

- Расписује се Оглас о давању у закуп пословног простора путем јавног надметања у Месној заједници Бикић До, улица Чапајева бр 25, а који се састоји од локала површине 54 м2, санитарног чвора и магацина са одговарајућом опремом.

Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима

Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима расписао је Јавни позив за доделу једнократне помоћи ученицима средњих школа на територији АП Војводине.

ПРИЈЕМ ДЕЦЕ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Поводом Дечје недеље, председник Општине Шид Предраг Вуковић организовао је традиционални пријем за децу свих узраста. Пријему, који je одржан у сали Скупштине општине Шид, присуствовали су малишани из предшколске установе, ученици основних и средњих школа.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости