Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости

ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА

Обавештавају се грађани општине Шид да ће се, уколико буду повољни метеоролошки услови, у суботу 22. јуна 2019. године извршити третман сузбијања одраслих комараца на територији општине Шид.

hutchinson

Француска компанија „Hutchinson“ doo из Руме позива све заинтересоване за посао у производњи гумених црева за воду за аутомобиле да присуствују састанку који ће се одржати у понедељак 24. јуна 2019. године у сали Скупштине општине Шид, или да се пријаве на тел.0691112762, email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично у ул. Индустријска 71,Рума.

САНАЦИЈА КОШАРКАШКОГ, РУКОМЕТНОГ И ТЕРЕНА ЗА МАЛИ ФУДБАЛ

У Установи за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ Шид у току су радови на санцији рукометног, кошаркашког и терена за мали фудбал. На Конкурсу за финансирање посебног програма-пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини, расписаног од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, општини Шид одобрена су средства у износу од 4. 000. 000 динара за финансирање програма санације отвореног рукометног, кошаркашког и терена за мали фудбал. Учешће општине Шид у реализацији овог пројеката је око 3. 000. 000 динара.

ИЗВЕШТАЈ

СА ЈАВНЕ РАСПРАВЕ ПОВОДОМ НАЦРТА ОДЛУКЕ О ИЗРАДИ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ДЕОНИЦУ ДРЖАВНОГ ПУТА БРОЈ 18, НЕШТИН-ЕРДЕВИК

Јавнурасправу поводом Нацрта Одлуке оизради измена и допуна Плана детаљне регулације за деоницу државног пута број 18, Нештин-Ердевико рганизовало је Општинско веће општине Шид.

Јавна расправа је трајала 20 (двадесет) дана и то од 24.05. 2019. године до 12.06. 2019.године.

ПРЕДАВАЊЕ О ЗНАЧАЈУ ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА У ЦИЉУ РАНОГ ОТКРИВАЊА РАКА ДОЈКЕ

Др Снежана Бојанић помоћница покрајинског секретара за здравство, посетила је општину Шид, и у Месни заједницама Адшевци и Вишњићево одржала предавање за све жене на тему значаја превентивних прегледа у циљу раног откривања рака дојке. Откривањем рака дојке у раној фази болести ствара се могућност за његово ефикасно лечење.

ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА

Обавештавају се грађани општине Шид да ће се, уколико дозволе временски услови, у периоду од 17. 06. - 21. 06. 2019. године, вршити адултицидни хемијскки третмани сузбијања одраслих форми комараца из ваздуха и са земље на целој територији општине Шид.

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ИЗРАДИ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ДЕОНИЦУ ДРЖАВНОГ ПУТА БРОЈ 18, НЕШТИН – ЕРДЕВИК

У сали Скупштине општине Шид одржана је јавна презентација о Нацрту Одлуке о изради измена и допуна Плана детаљне регулације за деоницу државног пута број 18, Нештин-Ердевик. Јавној презентацији претходила је двадесето дневна јавна расправа која је трајала од 24. маја 2019. до 12. јуна 2019. године.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости