Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Инфо Новости

ПРОЈЕКТА „ИНКЛУЗИВНО ПРЕДШКОЛСКО ВАСПИТАЊЕ И ОБРАЗОВАЊЕ“

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије је уз подршку Светске банке покренуло пројекат „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“. Циљ пројекта је унапређење доступности, квалитета и једнакости предшколског васпитања и образовања за свако дете од његовог рођења до 6,5 година, као и унапређење координације и сарадње између релевантних актера у пружању холистичких и висококвалитетних услуга предшколског васпитања и образовања са акцентом на децу из друштвено осетљивих група.

КОПАЊЕ КАНАЛА ЗА АТМОСФЕРСКУ ОДВОДЊУ У ГИБАРЦУ

Заменик председника општине Шид Зоран Семеновић и председник Месне заједнице Гибарац Миломир Угљешић обишли су радове на копању канала за атмосферску одводњу у Месној заједници Гибарац.

НАСТАКАВ РАДОВА НА ИЗГРАДЊИ КАПЕЛЕ У БЕРКАСОВУ

Месна заједница Беркасово наставила је радове на изградњи капеле на месном гробљу започете у новембру прошле године. У току су радови на изливању плоче, ради се кров, електричне инсталације и малтерисање унутрашњег простора.

УРEЂЕЊЕ И ЧИШЋЕЊЕ КАНАЛА ЗА АТМОСФЕРСКУ ОДВОДЊУ У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ БИКИЋ ДО

Месна заједница Бикић До започела је радове на прокопавању и чишћењу канала за атмосферску одводњу у укупној дужини од 1. 100 метара и то у Чапајевој улици, краку Чапајеве код млина и Планинској улици.

РЕКОНСТРУКЦИЈА ФАСАДЕ НА ЗГРАДИ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У БАЧИНЦИМА

У Месној заједници Бачинци данас су почели радови на реконструкцији фасаде на згради Месне заједнице и Дома културе.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Инфо Новости